Υλικά
1 τενεκεδάκι γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι Morfat σαντιγύ σε σκόνη
3/4 τενεκεδάκι γάλα ζαχαρούχο
βανίλια
1 πακέτο μπισκότα oreo
Χτυπάμε τη σαντιγύ με 200ml γάλα για πέντε λεπτά στο μίξερ.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το υπόλοιπο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αν το προτιμούμε πιο γλυκό βάζουμε όλο το ζαχαρούχο.
Προσθέτουμε τη βανίλια και τέλος τα μπισκότα σε κομματάκια.
Χρειάζεται 5 ώρες στην κατάψυξη για να παγώσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου