Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Πανεύκολο παγωτό Cookies & Cream

Υλικά
1 τενεκεδάκι γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι Morfat σαντιγύ σε σκόνη
 3/4 τενεκεδάκι γάλα ζαχαρούχο
βανίλια
1 πακέτο μπισκότα oreo 

Χτυπάμε τη σαντιγύ με 200ml γάλα για πέντε λεπτά στο μίξερ.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το υπόλοιπο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αν το προτιμούμε πιο γλυκό βάζουμε όλο το ζαχαρούχο.
Προσθέτουμε τη βανίλια και τέλος τα μπισκότα σε κομματάκια.

Χρειάζεται 5 ώρες στην κατάψυξη για να παγώσει
και στη συνέχεια είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου